Hur mår vi och hur gör vi?
Hej, hej hemskt mycket hej. Den hör sajten är ju till för läsplattor, så vi försöker ju skriva om sånt. Skriv gärna nåt i kommentarerna. på de andra sidorna och i bloggposterna.
 • Kunskap

  Allt du behöver veta om läsplattor

 • Statistik

  Allt som rös läsplattor, läsande och så vidare. Sånt kommer du att läsa om här. Tror vi just nu i i allafall. Vi får väl se.

 • Tradition

  Den här ikonen påminner mig om Akropolis på något sätt. Läsa är ju också gammalt. Så hur läser man på bästa sätt? Genom en läsplatta så klart. Om man inte vill ha en traditionell bok så klart.

 • Support

  Den här ikonen står för support. Sånt ger vi inte här. Men du kan vara med om att ge andra läsare support. Skicka tips under kontakt eller skriv något i kommentarerna.

  Tips för sökmotoroptimering
  home-1
  Den här sajten handlar egentligen om läsplattor och bilden bredvid följde med i modulen på site-buildern, så den är bara här för dekoration, men det hör inte till saken. Om man ska synas bra på webben så måste man ha bra positioner på Google. Och det gör man genom sökmotoroptimering.

  Så hur vet vi att det är viktigt, sånt där som SEO. Jo, det har en Det har en snubbe sagt till oss som är bra på digital marknadsföring, sociala medier och SEO. Framförallt är han riktigt, riktigt bra på sökmotoroptimering. Det är nyckeln om en sida ska synas bra på nätet. Sökmotoroptimering alltså, eller SEO som det också kallas. Det säger han i vilket fall. 

  Vad man gör då genom SEO är att man ser till att sidan syns bra i Google. Högt upp alltså i sökresultaten där man söker. Vill du har gratistips om sökmotoroptimering och och sånt har du en bra entreprenörsblogg som tar upp sånt som på samma sajt som länkats ovan. Sen finns en sajt som heter Search Engine Journal som verkar vara riktigt bra och matig, men den är på engelska förstås. 

  Så om du vill synas bra med en sajt, oavsett om den handlar om läsplattor eller inte, ta och kolla in SEO litegrann, läs om on-page och off-page SEO, hur man optimerar menyer content och sånt där. Det är viktigt. Det är väldigt viktigt. Då kommer du att synas bättre på Google.